foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


auto delovi

Aditivi LIQUI MOLY

liquimolyKompanija LIQUI MOLY je proizvođač visoko kvalitetnih motornih ulja, lubrikanata, aditiva za motorna vozila, preparata za održavanje i zaštitu vozila od spoljnih uticaja, inovativnih proizvoda za hitno rešavanje problema u vezi sa vozilom.

 

 

 

Mirisne jelkice WUNDER-BAUM

wunderbaumWunder-baum "Little Trees" su prepoznatljive mirisne jelkice - osveživači automobila. Ovi osveživači specifičnog oblika dominiraju na tržištu auto-osveživača već preko 50 godina. Oblik jelkice je zaštićen patent, a proizvod se pojavljuje u preko četrdeset različitih mirisnih nota.

 

 

Filteri KNECHT

knechtKNECHT proizvodi filtere za ulje, vazduh i gorivo. Danas je KNECHT među vodećim evropskim proizvođačima filtera za prvu ugradnju u putnička vozila, kamione, poljoprivredne strojeve, autobuse, kompresore, građevinske strojeve, brodove, specijalne strojeve i industrijska postrojenja.

 

 

Španeri INA

inaHolding kompаnijа INA Schаeffler KG poznаtа je po svojoj orijentаciji premа kupcu, inovаcijskoj snаzi i nаjvišem kvаlitetu. Grupа pripаdа vodećim svetskim proizvođačima kotrljаjućih ležаjevа i priznаti je pаrtner skoro svih proizvođаčа аutomobilа.

 

 

Kočnice ATE

atePremium kvalitet i inovativne tehnologije kao i 100-godišnje iskustvo jesu ključne reference brenda ATE. ATE je pionir tehničkih inovacija, bez kojih se automobili ne mogu ni zamisliti. Između ostalog pronalazači su hidraulične kočnice i razvojni partneri za kočione sisteme.

 

 

 

Akumulatori EXIDE

exideExide akumulatori su proizvod jedne od najvećih i najpoznatijih svetskih proizvođača akumulatora, Exide Technologies - USA. Exide akumulatori se koriste kao prva, originalna ugradnja kod sledećih proizvođača vozila: Fiat grupacija, BMW, Renault, Toyota, Ford, Volkswagen, Iveco, Volvo Trucks, Scania, JCB, Claas, ...

 

 

 

Setovi kvačila LUK

lukLuk, kao jedan od najvećih svetskih proizvođača setova kvačila garantuje najvišu pouzdanost svojih proizvoda, koristeći najkvalitetnije materijale, vrhunsku tehnologiju izrade i brojne inovacije, čime ispunjava sve veće zahteve kupaca u pogledu kvaliteta i bezbednosti proizvoda.

 

 

Motorna ulja MANNOL

MannolMannol nudi vrhunski kvalitet ulja sa odličnim odnosom cene i performansi. Tu se nalazi kompletan asortiman standardnih i specijalnih maziva, radnih tečnosti i širok spektar proizvoda za negu automobila po konkurentnim cenama.

 

 

 

Delovi trapa LEMFORDER

lemforderNajviši stepen pouzdanosti i kvaliteta u oblasti upravljanja i delova oslanjanja je obeležje branda Lemförder. Lemförder delovi trapa izuzetno su sigurni i pouzdani a dokaz tome je saradnja sa vodećim proizvođačima automobila koji ih koriste u prvoj ugradnji, čime potvrđuju da se radi o vrlo kvalitetnom proizvodu.

 

 

Alu-felne MOMO

momoVelika ponuda aluminijumskih felni renomiranog italijanskog proizvođača MOMO. Svetski poznat brend, prepoznatljiv po vrhunskom dizajnu, kvalitetu materijala kao i vrhunskoj završnoj obradi.

 

 

 

Krovni nosači CAM

camUkoliko imate manji automobil sa manjim prtljažnikom ili Vam je jednostavno tesno prilikom putovanja, krovni kofer može da Vam obezbedi dovoljno prostora za sve Vaše stvari koje želite da nosite sa sobom na putovanje.

momo logo

ate logo

mannol logo

knecht logo

lemforder logo

castrol logo

filtron logo

textar logo

Continental logo

Michelin logo

total logo

bosch logo

osram logo

narva logo

trw logo

champion logo