foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


Krovni nosači CAM

camUkoliko imate manji automobil sa manjim prtljažnikom ili Vam je jednostavno tesno prilikom putovanja, krovni kofer može da Vam obezbedi dovoljno prostora za sve Vaše stvari koje želite da nosite sa sobom na putovanje.

 

 

 

Krovni koferi HAKR

hakrKrovni koferi češkog proizvođača HAKR predstavljaju dodatak koji uvećava prostor za nošenje prtljaga i opreme kod Vaših automobila (neko ih naziva i krovna kutija ili krovni boks). Izuzetnog su dizajna i poseduju aerodinamične linije koje u znatnoj meri poboljšavaju karakteristike pri vožnji.

 

 

 

Alu-felne MOMO

momoVelika ponuda aluminijumskih felni renomiranog italijanskog proizvođača MOMO. Svetski poznat brend, prepoznatljiv po vrhunskom dizajnu, kvalitetu materijala kao i vrhunskoj završnoj obradi.

 

 

 

Brisači BOSCH

boschSa Bosch-brisačima svojim kupcima nudite najbolje: maksimalnu sigurnost, dug vek trajanja i optimalne rezultate brisanja. U obimnom Bosch asortimanu brzo ćete pronaći odgovarajući brisač za svaki tip vozila, uključujući i komercijalna vozila.

 

 

 

 

Brisači CHAMPION

champion metliceViše od 100 godina, CHAMPION je jedan od najpoštovanijih svetskih brendova, obezbeđujući široku paletu auto delova namenjenih brzom servisu. Konstruisani da budu čvrsti, tihi i da traju dugo. Champion brisači stakala se rade u rasponu od 410 do 1000mm za gotovo sve tipove automobila, kamiona i autobusa.

 

 

 

Auto patosnice

patosniceU ponudi imamo veliki izbor tipskih originalnih gumenih kao i veliki izbor tepih tipskih patosnica. U ponudi se mogu naći auto patosnice koje su kombinacija gume i textila kao i univerzalne. Nude sa sa ili bez znaka u zavisnosti od želje samih kupaca pri čemu se vodi računa ukoliko se na vozilu nalaze i takozvani čepovi.

 

 

momo logo

ate logo

mannol logo

knecht logo

lemforder logo

castrol logo

filtron logo

textar logo

Continental logo

Michelin logo

total logo

bosch logo

osram logo

narva logo

trw logo

champion logo