foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


zamena guma

Provera pritiska u gumama

Održavanje pravilnog pritiska u pneumaticima pomaže optimizaciji odnosa performanse guma i potrošnja goriva. Ispravan pritisak u gumama omogućava vozačima da iskuse udobnost vožnje, trajnost i performanse. Pritisak u gumama mora biti proveren sa kvalitetnim meračem pritiska i ne može se proceniti vizuelno.

 

Demontaža-montaža točkova na vozilo

Demontaža točkova podrazumeva skidanje a montaža - postavljanje točkova na vozilo. Obično je potrebno samo nekoliko minuta za skidanje/postavljanje točkova na vaše vozilo ali je veoma bitno da oni budu pravilno montirani.

 

Demontaža i montaža pneumatika

Demontaža / montaža gume podrazumeva skidanje starih (ili sezonskih) guma sa felne i montažu novih (ili sezonskih) pneumatika na felnu. Naš servis je opremljen najsavremenijom opremom za montažu guma. Imamo dodatke za rad sa niskoprofilnim gumama, aluminijumskim i magnezijumskim naplacima kao i sa specijalnim vrstama pneumatika kao što su RF.

 

Balansiranje točkova

Na točak prilikom rotacije deluje centrifugalna sila. Balansiranje je postupak pravilnog raspoređivanja mase oko ose rotacije. U praksi to predstavlja merenje sila prilikom rotacije točka i dodavanjem olovnih tegova na felnu. Neuravnoteženi točkovi mogu da dovedu do neravnomernog habanja, vibracija i potencijalno nebezbednih uslova vožnje.

 

Balansiranje skrivenim tegovima

Postavljanjem lepljivih tegova na skrivenoj poziciji unutar felne. SPLIT funkcija omogućava raspodelu tegova iza kraka felne.

 

Krpljenje gume

Popravka ili krpljenje guma je naizgled jednostavan postupak, međutim, spada u veoma ozbiljan zahvat. Postoje više načina sanacija probušene gume a samo jedan ispravan.

 

momo logo

ate logo

mannol logo

knecht logo

lemforder logo

castrol logo

filtron logo

textar logo

Continental logo

Michelin logo

total logo

bosch logo

osram logo

narva logo

trw logo

champion logo