foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


Akumulatori EXIDE

exideExide akumulatori su proizvod jedne od najvećih i najpoznatijih svetskih proizvođača akumulatora, Exide Technologies - USA. Exide akumulatori se koriste kao prva, originalna ugradnja kod sledećih proizvođača vozila: Fiat grupacija, BMW, Renault, Toyota, Ford, Volkswagen, Iveco, Volvo Trucks, Scania, JCB, Claas, ...

 

 

 

Akumulatori VARTA

VartaVARTA akumulatori dizajnirani su tako da pružaju snagu i pouzdanost. Takođe ih odlikuju duži vek trajanja, manja sklonost koroziji i jeftinije održavanje, kvalitet koji ćete pronaći u svim proizvodima iz proizvodnog programa.

 

 

 

 

Akumulatori ENERGIZER

energizerEnergizer akumulatori nastali su saradnjom Energizera, koji je poznat po veoma kvalitetnim portabl baterijama za električne uređaje i svetiljke, i Johnson Controls Inc., kao najvećeg proizvođača olovnih starter akumulatora na svetu. Johnson Controls godišnje proizvodi više od 150.000.000 akumulatora i ima 52% udela u prvoj ugradnji evropskog tržišta.

 

 

  

Sijalice OSRAM

osramOSRAM je jedan od tri najveća proizvođača sijalica na svetu. Ova međunarodna kompanija, sa sedištem u Minhenu, zapošljava 35.260 ljudi širom sveta. OSRAM opslužuje kupce u više od 140 zemalja i ima proizvodne pogone na 54 lokacije u 18 zemalja.

 

 

 

 

 

Sijalice NARVA

narvaNarva proizvodi kompletan asortiman lampi za sve vrste motornih vozila (za farove, sijalice za dodatna prednja svetla, mini-lampe, komplet rezervnih sijalica itd.) koje su u skladu sa zahtevima i evropskih ECE R37 i američkih SAE/DOT standarda.

 

 

 

Sijalice LUCAS

lucasKompanija Lucas proizvodi sijalice različitih tipova, od malih sijalica za instrument tablu do najnovijih Premium Xenon sijalica vrhunskog kvaliteta.

 

 

 

 

Svećice i grejači NGK

ngkNGK je vodeći proizvođač svećica, grejača i lambda sondi. Nalazi se u prvoj ugradnji najvećih svetskih proizvođača automobila i obezbeđuje vrhunske komponente prema njihovim specifičnim zahtevima.

 

 

 

 

momo logo

ate logo

mannol logo

knecht logo

lemforder logo

castrol logo

filtron logo

textar logo

Continental logo

Michelin logo

total logo

bosch logo

osram logo

narva logo

trw logo

champion logo