foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


konig

Obzirom na stanje naših puteva i veliki broj udarnih rupa, suočeni smo sa sve većim brojem oštećenih, iskrivljenih i napuklih felni. Ponekad, i uz najbolju volju ne uspevamo da izbegnemo neku prepreku na putu - rupu, veći kamen, ivičnjak...

Čak i manja oštećenja predstavljaju problem za prijanjanje gume na felnu pa se neretko dešava da takav spoj pušta vazduh i guma ne drži pritisak. Osim toga iskrivljena felna stvara debalans točka i vibracije koje nastaju prilikom vožnje mogu da uzrokuju dalja oštećenja na trapu, ogibljenju, upravljačkom delu i samim gumama.

Ispravljanjem felne se vraćaju u njihovo prvobitno stanje i mnogo je ekonomičnija alternativa od kupovine nove felne čak iako možete pronaći felnu identičnu onim na vozilu.

Vršimo usluge ispravljanja svih vrsta felni, aluminijumskih, magnezijumskih i čeličnih, najsavremenijom hidrauličnom mašinom za ispravljanje felni. Koristimo profesionalne tehnike i vrhunsku opremu za ispravljanje felni i dovođenje iskrivljenih felni u prethodno stanje. U mogućnosti smo da obradimo felne do 22”.

momo logo

ate logo

mannol logo

knecht logo

lemforder logo

castrol logo

filtron logo

textar logo

Continental logo

Michelin logo

total logo

bosch logo

osram logo

narva logo

trw logo

champion logo